Waterfrontflats

De zuidwestelijk georiënteerde appartementen zijn een symfonie van luxe en licht. De gevelhoge ramen en de uitpandige terrassen maken de weg vrij voor een ongestoorde lichtinval in álle leefruimtes. De grote terrasruimte nodigt uit tot lezen, relaxen, tafelen, aperitieven… In één woord: genieten! Hier ligt de wereld aan je voeten en woon je toch heerlijk geborgen.

  • 2 of 3 slaapkamers
  • Hoogwaardige afwerking en isolatie
  • Praktische indeling
  • Immens terras

Appartement te koop vanaf €299.000

The final episode, neem nu contact op.
Zuidzicht zonsopgang web 24

Wonen aan de blauwe boulevard

Zuidzicht ligt aan de ‘blauwe boulevard’ waar het Albertkanaal en de Demer als blauwe aders door Hasselt lopen. Deze locatie combineert het gemak van het stadscentrum met een aangenaam gevoel van ruimte en groen. De kade aan de kanaalkom is ondertussen verlaagd en de promenade is voorzien van zitbanken en een elegante bomenrij. Het nieuw aan te leggen Demerpark brengt de groene long rond Hasselt bovendien tot aan de blauwe boulevard.

Scheep in op Zuidzicht

Studio’s, één-, twee- en drieslaapkamerappartementen, lofts, luxueuze penthouses met eigen private wellness, zwembad of minigolf ... Zuidzicht heeft het allemaal. Voeg flats samen of laat ze inrichten op maat van je persoonlijke leefwensen. Elke flat is hier exclusief. Anders. Onovertroffen. Met één constante: die fantastische locatie met dat grandioze uitzicht.

Maak vrijblijvend een afspraak.

Investeren in vastgoed?

Download hier je investeringsgids.

Zuidzicht I - IV
Meer informatie?