Zuidzicht

Over Zuidzicht, unieke architectuur

Wonen in Zuidzicht geeft het gevoel van een permanente luxecruise. De architectuur refereert subtiel naar een majestueuze boot. 28% van de netto bewoonbare oppervlakte bestaat uit terrassen. Samen met de verdiepingshoge ramen vergroten die het ruimtegevoel. Gevolg? Een grote interactie met de buitenomgeving. De nabijheid van het bruisende stadscentrum en de ondergrondse parking zorgen voor extra comfort.

Spelen met licht

Spelen met licht

De flats zijn zuidwestelijk georiënteerd. Dat resulteert in een symfonie van licht en kleuren. De gevelhoge ramen filteren de zonnestralen naar aangenaam omgevingslicht. De uitpandige terrassen maken de weg vrij voor een ongestoorde lichtinval in de leefruimtes. De buitenzichten zijn adembenemend: de fonkelende zon op het water, de feeërieke verlichting van de Hasseltse skyline na valavond, de veelkleurige zonsondergangen.

Je eigen terras

Je eigen terras

Elke flat heeft een groot zuidgeoriënteerd terras met een minimale diepte van 2 meter en een oppervlakte tot 390 m2. Een persoonlijke buitensuite die uitnodigt tot lezen, relaxen, genieten, tafelen, aperitieven … In de zomer schermen de geschrankte terrassen efficiënt de hoge zonnestand af. Zo wordt het binnen nooit té warm.