Zuidzicht

Over Zuidzicht, slimme investering

slimme investering

Een appartement, studio, penthouse of zelfs een garage of kelder op Zuidzicht: het is een slimme investering. Dit woonproject heeft alles in zich om een grote meerwaarde te creëren op lange termijn. Schaarsheid, kwaliteit, exclusiviteit én ... een fantastische ligging. Of je er nu zelf woont of … het appartement verhuurt.

Rendement én meer

Investeren in Belgisch residentieel vastgoed loont al jaren. De reële rente – het verschil tussen rente en inflatie – is al 40 jaar erg stabiel. Een betrouwbare markt voor investeerders: bovenop een jaarlijks huurrendement geniet je van een jaarlijkse waardestijging van 2 tot 3 %.

Hasselt: een groeipool

De nieuwbouwprojecten van Kolmont combineren twee belangrijke elementen voor een blijvend rendement: gegeerde locaties en kwalitatief ontwerp. Ons vastgoed situeert zich in de demografische groeipolen van Vlaanderen en Brussel én onderscheidt zich door een eigentijdse en toch tijdloze architectuur.

Alle troeven in één project

Neem nu Zuidzicht. De hipste wijk van de meest begeerde stad van Vlaanderen. Aan het water. Met zicht op de jachthaven en op wandelafstand van de Grote Markt. Geen wonder dat fases 1, 2 en 3 al uitverkocht zijn. Wacht dus niet te lang. Investeer nu in je toekomst.