Zuidzicht

Nieuws

Zuidzicht: Permanente lifetime belevenis

De residenties zijn heuse architectonische hoogstandjes

Panoramische blik, oogstrelende esthetiek en exclusiviteit waar het oog rijkt. The art of living werd een exclusief kijkje gegund in een luxepenthouse met zwembad. Een impressie van het duurste en mooiste appartement van Limburg.

De residenties Zuidzicht zijn heuse architectonische hoogstandjes. Het is alsof vier luxe majestueuze cruiseschepen liggen aangemeerd in de jachthaven van Hasselt. De prijs gekroonde Manuel Rohr Toren in havenstad Hamburg diende als inspiratiebron voor de eyecatchers. De prijzen van 600.000 euro tot 1,6 miljoen euro hadden weinig invloed op de vraag. In recordtijd waren Zuidzicht 1, 2 en 3 ‘uitverkocht’. De bewoner: “Ik zag een advertentie met een maquette van het gebouw in de krant en was direct verkocht. Ik heb een afspraak gemaakt met Michel Verhoeven van ontwikkelaar Kolmont en we waren er hier aansluitend binnen een uur uit.”

Eind november 2016 werd Zuidzicht IV gelanceerd en sindsdien is er reeds 35% verkocht. Het slotstuk van de Zuidzicht-saga spreekt dan ook opnieuw tot de verbeelding. Voor de huidige bewoners van Zuidzicht is een appartement met panoramisch uitzicht over Hasselt absoluut géén droom meer, maar gelukzalige realiteit. Zuidzicht III is voor 99% uitverkocht, dus Zuidzicht IV biedt u de allerlaatste kans om elke zonsondergang in stijl te beleven. En geef toe, zo'n zicht op de zonsondergang is goud waard, toch?

Zuidzicht 3 al voor 95% verkocht

Het gaat razendsnel voor onze derde Zuidzicht-residentie! In navolging van de vorig jaar volledig uitverkochte Residenties 1 en 2, is Residentie 3 met 95% goed op weg om dezelfde status te bereiken.

Wil je ook stijlvol wonen langs de promenade van Hasselt? Of investeren in vastgoed op een toplocatie? De laatste panden beloven een begeerd goed te worden! We kijken alvast uit naar Zuidzicht Residentie 4, later dit jaar. 

Lees meer

Nu ook Zuidzicht 2 100% verkocht!

Zuidzicht Residentie 2 mag het laatste ‘Te koop’-bordje opbergen: de felbegeerde panden vonden allemaal een koper. Proficiat aan de nieuwe eigenaars van dit stukje Hasselts topvastgoed langs het water!

Hiermee heeft ook Residentie 2 de status ‘100% uitverkocht’ bereikt, net zoals Residentie 1 dat al deed in november. Binnenkort ook wegdromen én wakker worden met zicht op het kanaal? Enkel Zuidzicht Residentie 3 heeft nog enkele panden te koop – wees er snel bij.